Mina tjänster

Konsulttjänster inom produktionsteknik och verksamhetsutveckling

Konsulttjänster inom produktionsteknik

Som produktionsingenjör besitter jag bred erfarenhet från svensk industri med produktionsutveckling, produktionsplanering, logistik och produktion. Genom att tolka och tillämpa principerna för Lean Production så har lärdom dragits om vad som fungerar bra och mindre bra. Allt arbete resulterar i ett underlag så att beslut baseras på fakta.

Garanterad avkastning

Ibland kan det vara svårt med praktisk tillämpning av utbildningar och kurser. Jag hjälper er att utbilda personal för det vardagliga arbetet. Jag bistår och stöttar för bästa effekt vilket minimerar risken för metodglidning. Oavsett om du vill starta ett övergripande Lean-program eller finna lösningar på ett specifikt problem; Här finns erfarenheten att implementera Lean-verktyg på rätt sätt för ert arbete med produktionsutveckling.

Jag har arbetat praktiskt med de verktyg som behövs för att mäta effektiviteten och identifiera slöseriet i produktionsprocesser, men även i administrativa processer. Med hjälp av er personal analyseras problemet, och ett kontinuerligt förbättringsarbete startas upp för att möta uppsatta nyckeltal. Målet är att insatserna ger stor effekt på kort tid, och att de ska förbättra er vinstmarginal.

PDCA förbättringsprocess

Förbättringsprocessen bygger på PDCA där företagets mål står i fokus. Förstå problemet, och sätt upp enkla förbättringar för att nå målet. Idealet är att arbeta med enkla experiment att avfärda eller införliva i verksamheten. Detta för att eliminera handlingsplaner.

Andra tjänster inom produktionsteknik och verksamhetsutveckling

Genom att anlita mig som produktionsteknisk konsult så ingår genomgång av de verktyg som är relevanta för förbättringsprocessen. Men jag kan även hålla utbildningar. Här nedan är några exempel, men utformar utbildningar som passar er verksamhet.

Nyckeln till framgång

Mina tjänster

Produktionsutveckling Verksamhetsutveckling Layoutarbete

Ett omdöme

Mats är en kunnig och engagerad produktionsingenjör, och jag kan ge Mats våra bästa rekommendationer.
husqvarna
Markus Helgesson
Platschef

Konsulttjänster

MH logo
Konsulttjänster inom produktionsteknik, projektering och projektledning
Ring
Scroll to Top
MH logo

Denna webbplats använder cookies. Om du inte tillåter detta måste du stänga av dem i din webbläsare. Läs mer