Integritetspolicy

För din integritet

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på https://mhproduktionsteknik.se. MH Produktionsteknik AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Ta kontakt med oss för ytterligare information om villkoren som gäller för våra produkter och tjänster.

Personuppgifter som behandlas

MH Produktionsteknik AB samlar inte in personupplysningar som personnummer eller upplysningar om betalningsmedel.

Exempel på information som inhämtas

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson
  • Företagsadress/fakturaadress
  • Telefonnummer och e-postadress
  • Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökt, browerinställningar och IP-adress.

Hur hämtar vi in information?

MH Produktionsteknik AB samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

Exempel på formulär

  • Kontaktformulär
  • När man önskar att prova en produkt eller tjänst
  • Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

Ändamålet med inhämtad information

  • För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
  • För att kunna sända relevant information
  • För att kunna ta kontakt och erbjuda våra produkter och tjänster

Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på MH Produktionsteknik AB lagras i vårt kundregister.

Hur tas information bort?

Information tas bort efter kundens kontakt med oss.

Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredje part.

Rättigheter

Som användare av MH Produktionsteknik AB:s webbplats, https://mhproduktionsteknik.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Om du tror att MH Produktionsteknik AB inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: https://www.datainspektionen.se

Kontakt

Telefon 070-290 60 41

mats@mhproduktionsteknik.se

MH Produktionsteknik AB
Stämpelgatan 9 B
703 78 Örebro

Scroll to Top
MH logo

Denna webbplats använder cookies. Om du inte tillåter detta måste du stänga av dem i din webbläsare. Läs mer