Klara av arbetstoppar med bemanning som gör skillnad

Ibland uppstår tillfälliga händelser som ger behov av effektiv bemanning. Det kan vara att täcka upp med en tillfällig lösning mellan anställningar, sjukdom eller annan frånvaro. Men även för att skapa flexibilitet med ett deltidsuppdrag.

Utbildning och erfarenhet

Jag har lång yrkeserfarenhet och kunskap i hur man använder verktyg och tekniker för ett framgångsrikt förbättringsarbete.

En av mina styrkor är att jag arbetat som drygt 10 år som operatör inom Svensk verkstadsindustri, för att därefter inta ledande positioner inom produktionsteknik.

  • Verkstadsmekaniker skärande bearbetning och montering
  • Civilingenjör maskinteknik, produktionssystem, Linköpings universitet
  • Kurser och utbildningar i arbetslivet
    5S, Standardiserat arbete, 7 QC Tools, 8D Problem Solving, DMAIC, VSM – Value Stream Mapping, Kata Coach, Ledarskap för team- och arbetsledare, AviX, Certifierad MTM-tekniker, Internrevision av kvalitets- och miljöledningssystem, systematisk brandskyddsutbildning, fjärrvärmeteknik m.fl.
Jag kan hjälpa er med...
Author picture

Senior produktionsingenjör

Jag är civilingenjör inom maskinteknik och senior produktionsingenjör med över 30 års erfarenhet från svensk industri. En av mina styrkor är att jag arbetat som operatör inom industrin för att därefter inta ledande positioner. Jag kommer snabbt in i mina arbetsuppgifter och säkertställer effektiv bemanning.

Mats Högman, MH Produktionsteknik AB

Mats har utfört sina åtaganden till vår fulla belåtenhet, och har alltid visat ett korrekt och hedrande beteende så kan jag ge honom våra bästa rekommendationer.

Leif Källmén Manager Mfg Engineering

Mats är en kunnig och engagerad produktionsingenjör, och jag kan ge honom mina bästa rekommendationer.

Markus Helgesson Produktionschef

Mats har lyckats väl med att hjälpa en av våra kunder med produktutveckling, och effektiviserat dess produktion. Jag kan varmt rekommendera Mats till liknande uppdrag.

Johan Linder Konsultchef

MH Produktionsteknik AB

Rulla till toppen
Scroll to Top
MH logo

Denna webbplats använder cookies. Om du inte tillåter detta måste du stänga av dem i din webbläsare. Läs mer